Fortfarande...

Mår fortfarande crap (pun intended). Maken är och jobbar, och jag har gett ungarna instruktioner om att de måste lyda mamma och att trollet ska hjälpa mamma med lillebror. So far so good. Börjar få vätskebrist nu, så jag försöker få i mig vätska.

Har snart sett klart hela SATC säsong 6, jag har 2 avsnitt kvar, sen har jag blandat in lite Dawson's Creek i mixen, men det somnade jag tilll inatt. När jag sett klart de två kvarvarande avsnitten blir det SATC the movie. Kronologiskt och bra!

Nu ska jag vila lite framför Haja Läget...

Grattis till mig.

Så var jag då magsjuk/matförgiftad. Hurra. Jag är som en svag kattunge och ligger nere i källaren och kollar på SATC säsong 6, jag hoppas jag blir bra till imorgon då jag ska ha barnen själv. Idag är maken med dem, och de sköter sig än så länge.

Känner mig lite tjurig. Förkyld, ryggskott och magsjuk. En hade räckt liksom...

Lillejulafton

Så har då dan före dopparedan nästan passerat. Vi har myst omkring hemma hos mamma och hennes sambo, med en kort sejour ute i vinterlandskapet. Vi letade pulkabacke, men efter att ha gått hur långt som helst så fick vi vända då det började blåsa så att kidsen protesterade. Jag fick springa lite för att de skulle få åka lite i alla fall, och det lilla tilltaget gjorde att jag insåg att jag måste måste måste börja träna så att jag får upp lite kondis. Gjorde rent ont i lungorna att springa i -5 och blåst. När vi kom in så var det lunchdax och sedan gick hela familjen Nattvinge och lade sig och "vilade".

Nu ska jag lämna kontoret och vara trevlig igen!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0