Måndag - vår?

Helt galet (jag vet) men jag känner våren i luften. Imorse var det ljust innan jag åkte till jobbet, och jag var inte sååå sen. Det kändes heller inte så kallt, fastän termometern i bilen visade på -1.

Jag ska försöka hitta en ansvarig chef idag så att jag kan kolla om det är ok att jag jobbar hemma imorgon, maken är ute på turne och det är arbetsplatsplanering på dagis så jag måste hämta vid kvart i fyra. Jag skulle gärna jobba hemma på onsdag också, för att få ihop lite timmar.

Helgen har i alla fall gått i ett. Fredagen avslutades tillsammans med grännerna och köpe-pizza. Grodan hade inte sovit middag så han somnade snabbt i soffan medan trollet kom upp från "bion" och tjatade om klubbor och vid ett nej fick all-in frispel. Isäng med henne och innan jag var ute ur rummet sov hon. Lördagen började som vanligt med simning, jag skjutsade denna vecka och det gick superduper bra för trollet på simmet, hon gjorde allt som hon skulle och sen var hon en ängel när det var dax för att duscha. Efter simmet blev det en snabb lunch innan vi hämtades upp av M och F och begav oss in mot Malmö för en biodejt. Trassel var filmen som sedan avhandlades efter en trevlig liten fika på Espresso House. Väl hemma igen hade vi besök och eftermiddagen pratades bort innan det var dax för gästen att bege sig hemåt.

Söndagen började lugnt och tidigt. Efter frukost fick jag tvättat lite och sedan efter lunch tog jag med mig trollet och åkte och hämtade tårtorna inför hennes släktkalas. Hon var superduktig och skulle hjälpa till med att bära vetelängderna, vilket fick till följd att hon blev lite för ivrig och ramlade och slog upp båda knäna utanför vårt hus. Med två tårtor i famnen plus handling från Ica var det svårt att hantera allt så hon fick gå själv in, och sedan lämpade jag över allt på maken innan jag rengjorde och plåstrade om. Stackars liten. Hon fick en ny tidning som hon kunde sitta och läsa i. Sedan kom hela släkten och det var paket till höger och vänster så knäna glömdes raskt bort. Middagen blev korv med bröd, vi var helt slut allihopa så efter det var det sängdax. Grodan somnade i sin puff innan jag hann borsta hans tänder så tandborstningen skedde med en halvsovande groda. Trollet lackade ur på sina färgkritor och dundrade isäng och när jag följde efter för att se vart hon tagit vägen låg hon och sov fullt påklädd, så efter ombyte skulle jag försöka få henne att kissa och då bröt världskriget lös, det gick över snabbt, men jag fick bära henne tillbaka till sängen då hon var jättemammig. Efter det kunde jag slappna av själv i soffan och avnjuta ett avsnitt TVD.

Lycklig trollunge som precis blåst ut ljusen på tårtan!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0