Slow Cooker Texas Pulled Pork

Antal portioner: 8
Tillagningstid: 5 timmar 15 min (varav koktid är 5 timmar)
Ingredienser
1 tsk vegetabilisk olja
2 kg fläsklägg eller fläskkarre
1 kopp (1½ dl) barbequesås
1/2 kopp äppelcidervinäger
1/2 kopp kycklingbuljong
1/4 kopp råsocker
1 tsk senap tex dijon
1 tsk Worcestershiresås
1 tsk chili (krydda)
1 extra stor lök, hackad
2 stora vitlöksklyftor, krossade
1 1/2 tsk timjan
8 bröd, typ källarfranska eller tortilla
2 kg fläsklägg eller fläskkarre
1 kopp (1½ dl) barbequesås
1/2 kopp äppelcidervinäger
1/2 kopp kycklingbuljong
1/4 kopp råsocker
1 tsk senap tex dijon
1 tsk Worcestershiresås
1 tsk chili (krydda)
1 extra stor lök, hackad
2 stora vitlöksklyftor, krossade
1 1/2 tsk timjan
8 bröd, typ källarfranska eller tortilla
Tillagning
Häll oljan i botten på kastrullen.
Lägg ner köttet i kastrullen och häll i barbecuesås, äppelcidervinägae, och kycklingfond. Rör ner sockret, senapen, Worcestershiresås, chili, lök, vitlök, och timjan. Täck över och låt koka i 175 grader i ugnen tills köttet lätt går att dela med en gaffel, 5 till 6 timmar.
Ta ut köttet ur kastrullen och dela på (slit sönder) köttet med hjälp av två gafflar. Lägg tillbaka det delade köttet i kastrullen och rör ner det bland safterna som är kvar.
Gör dina wraps eller smörgåsar med coleslaw, extra barbequesås och saltgurka.
Ta ut köttet ur kastrullen och dela på (slit sönder) köttet med hjälp av två gafflar. Lägg tillbaka det delade köttet i kastrullen och rör ner det bland safterna som är kvar.
Gör dina wraps eller smörgåsar med coleslaw, extra barbequesås och saltgurka.