Slow Cooker Texas Pulled Pork

Antal portioner: 8
Tillagningstid: 5 timmar 15 min (varav koktid är 5 timmar)

Ingredienser

1 tsk vegetabilisk olja
2 kg fläsklägg eller fläskkarre
1 kopp (1½ dl) barbequesås
1/2 kopp äppelcidervinäger
1/2 kopp kycklingbuljong
1/4 kopp råsocker
1 tsk senap tex dijon
1 tsk Worcestershiresås
1 tsk chili (krydda)
1 extra stor lök, hackad
2 stora vitlöksklyftor, krossade
1 1/2 tsk timjan
8 bröd, typ källarfranska eller tortilla

Tillagning

Häll oljan i botten på kastrullen.
Lägg ner köttet i kastrullen och häll i barbecuesås, äppelcidervinägae, och kycklingfond. Rör ner sockret, senapen, Worcestershiresås, chili, lök, vitlök, och timjan. Täck över och låt koka i 175 grader i ugnen tills köttet lätt går att dela med en gaffel, 5 till 6 timmar.
Ta ut köttet ur kastrullen och dela på (slit sönder) köttet med hjälp av två gafflar. Lägg tillbaka det delade köttet i kastrullen och rör ner det bland safterna som är kvar.
Gör dina wraps eller smörgåsar med coleslaw, extra barbequesås och saltgurka.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0