Sisten uppe

Här hemma är jag sisten uppe... ovanligt, mycket ovanligt...

ska gå och sova strax, liiite sliten sådär som man blir om man inte sovit ordentligt på flera flera nätter, men det kommer med uppgiften så jag ska inte klaga, har valt det själv!

Söndag kväll

Sitter och slöar framför tv:n, har nattat båda barnen så jag har lite egentid här brevid min flippande make. Jag tror att vi kollar på Äventyraren Thomas Crown, men det kan jag ha fel om också, man vet aldrig när maken har en fjärrk i handen ;-)

Jag har faktiskt funderat på att ta en eller ett par köpfria månader (enklaste sättet är att låta bli att gå i butiker, vilket jag praktiserar redan idag...) men så har jag ju Ullared på lut nu i september och så ska jag ju köpa mig en ny plånka efter de har fått in höstkollektionen (som också skulle dyka upp i september) och det känns så himla fel att vänta tills i oktober med att börja för att hinna köpa allt det jag har tänkt, det liksom tar bort allt det svåra... Så nu, där bestämde jag mig precis för att inte ta någon sådan månad, jag ska dra ner på all shopping ändå...

I alla fulla fall, igår var vi på kräftskiva. Skoj, men jag var trött som en gnu då grodan har vaknat flera gånger per natt nu i flera dagar, så jag gick hem strax efter 11. Maken kom hem strax efter 2. Himla praktiskt att vara på fest i samma "by" :-)

Torsdag

Idag har jag inte gjort så många knop. Sytt ihop ett par shorts som maken lyckades spräcka och börjat med mitt skjortklänningsprojekt. Hade en kompis här igår som kan sy, så hon fick stå och hålla in och hjälpa mig tänka. Hon hade väldigt bra ideer måste jag säga. Jag har tänkt fota hela processen så får ni se :-)

Jag bjöd på nybakade scones och min egengjorda björnbärssylt till gästerna. Sylten var god, men lite rinnig. Så då vet jag det till nästa gång. Har fått ut strax över 3 liter på vår enda björnbärsbuske, det är inte pjåkigt! masa goda pajer har jag gjort och så nu sylten också. Sen har jag nog slut på ideer om vad mankan göra... ja förutom att smaksätta sockerkakor osv.

Nu efter middagen var jag ute och gick en prommis på 30 minuter, vi gjorde som så att jag gick först i en halvtimme och sedan skulle maken gå så skulle vi slippa dra ut vagnar och regnskydd osv, men sen när jag kom hem var maken lat och så blev det ingen prommis för honom. Men jag är i alla fall nöjd med att jag kom ut en vända. Fick dock ont efter 20 minuter och kan knapt gå nu igen. Skit. Nåja, någon gång i vecka är ju bättre än inget alls, eller hur?

Nu har dottern borstat klart tänderna så nu ska hon mysa med mig medan jag ger sonen mat...

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0