One down...

En film sedd idag. Elisabethtown. Lite knepig men söt. Jag ska inte följa med och bada imorgon tror jag, istället blir det soffan och ytterligare en film, för att ladda för rengöringen av uterummet. Lär ju bli spännande...

Idag har jag haft mest ont och inte så mycket förvärkar, de kommer och går, men är inte så smärtsamma som härom dagen. Vi får se :-) Min mormor är övertygad om att han kommer imorgon, själv är jag tveksam, tror snarare nästa helg...

Och nu fick jag ett troll i knät... så nu är det färdigbloggat :-D

Dagens

Väder: soligt
Kläder: Svart klänning Lindex
Svarta tights H&M MAMA
Dimlila kofta Benetton
Svarta sneakers Esprit
Allmäntillstånd: Rastlös
Planer: film och vila
Namnsdag: Malkolm, Morgan
ChuckNorris: A Chuck Norris-delivered Roundhouse Kick is the preferred method of execution in 16 states.

Fredag - ont det gör ont...

Trodde i min enfald att det skulle gå över under natten, men icket! Han ligger så långt ner nu (varning: grafiskt) att jag känner hans huvud genom blygdbenet "halvvägs" ner.

Annars gick det bra hos BM igår, värdena ligger helt ok, och jag slipper hädanefter ta järntabletter (hurra!) för det är så nära förestående. Dock sa hon att som jag kände det så skulle hon tro att bebisen frigör oxytocin som ger mig värkar (iom att han ligger så långt ner) men att livmodertappen är omogen fortfarande. Det är därför jag har ont men inget händer. Så vad som behövs är prostaglandin. Och som jag förstår det är det bäbis som börjar utsöndra sådant... Undra om det hjälper att killa honom under fossingarna?

I helgen har vi försökt planera så mycket som det gått, just för att man inte bara ska gå och vänta, det är ju faktiskt 3 veckor kvar, även om jag nu känner en massa redan nu.

Nu bär det av till möte!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0