Torsdag - hets!

Idag börjar jag dagen på kontoret för att avsluta hos kunden, har en massa jag måste fixa med och en frukost med chefen som slutar. Sedan har jag möten hos kund och sedan är det hemgång. Det är rätt mycket som händer just nu och allt är bråttom bråttom!

Igår var det dans för trollet och hon var superduktig. Hon fixar alla steg och lyssnar fint på instruktören. Hennes kompis är inte lika intresserad utan vill mest kolla på sigsjälv i spegeln och stå och hänga, men instruktören fick bli riktigt arg igår på kidsen då pojkarna i gruppen var jättestökiga, så jag tror att alla skärpte sig lite extra. Själv satt jag och skrev ner dansstegen så att vi ska kunna öva lite hemma... Dock har jag bara två av de tre låtarna, så vi får fokusera på dem...

Idag efter maten ska jag se om kidsen vill gå ut och leka, kanske cykla lite. Lite lekplatshäng eller något annat skoj för kidsen. De är inte så svåra egentligen, bara man är med så är de nöjda.

Imorgon vet jag inte riktigt om vi har några planer eller inte, men på lördag ska vi träffa några vänner som vi inte sett på flera månader. Helt galet vilken tid det har tagit att få tummen ur!

Onsdag - hoppsan!

I måndags var jag ute hos kund hela dagen, och sedan var jag på bio. Tisdags var jag på kontoret men hade så mycet att göra att jag knappt visste var jag skulle börja, idag är lite bättre, men det är fortfarande fullt ös...

Fredag - snart helg!

Idag är det fredag och början på helgen! Yey! vi ska ta det lugnt ikväll, har planerat att grilla lite och om vi har galen tur så kommer solen fram vid lunch och värmer upp uterummet och då kan vi äta därute! Imorgon är det städning som vanligt och sedan ska vi försöka hitta skor till kidsen, de saknar "mellansäsongsskor"... efter det ska vi äta middag hos makens kusin. Ska bli supertrevligt!

Söndag har jag bjudit in grännerna till våfflor iom att det är våffeldagen, dock kommer grodan inte att vara med för han är på kalas hos en annan granne. Hon fick välja fyra barn att bjuda in, hon ville inte ha fler på sitt kalas, och grodna var en av de som hon ville ha med. Jättegulligt! Det skiljer 2 veckor mellan dem, så de kommer nog leka mycket när de växer upp.

Igår var jag då till läkare, efter att ha varit till-och-från sjuk i 8 (!!!) veckor. En läkarkandidat var och lyssnade på mina lungor och det var inget fel på dem, men då jag har ont i bihålorna till och från coh aldrig liksom blir frisk så fick jag utskrivet penicillin... dubbel kur... Det är ungefär hur mycket piller som helst att sätta i sig... Nåja, bara jag blir frisk så!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0