Fredag - snart helg!

Sista skälvande timmarna av arbete kvar bara! Kommer att jobba hemma i eftermiddag, då vi idag bara har en bil för min bil är på service. Maken hade ett möte här nere i hamnen så det passade att jag åkte med honom imorse och så åker vi hem tillsammans vid lunch.

När jag har hämtat kidsen idag så hade jag tänkt försöka vara ute, det är helt underbart väder och jag tänkte göra slag i saken och öva lite med trollet och cykla. Hon kan cykla själv, men är rädd för att inte kunna starta och stanna. Så jag ska ta några rundor med henne då jag springer brevid.

Igår åkte så en av mina bästa kompisar till New York, jag skojar inte om jag säger att jag är grymt avundsjuk! Jag skulle så himla gärna vilja åka jag med, men det ligger inte i pipelinen på en halv evighet... Hon meddelade inatt att hon var framme och det var himla skönt att höra. Jag hoppas nu att de har superkul och får se allt de har planerat!

Fick precis vet att min telefon är lagad så jag ska byta tillbaka till min gamla telefon efter helgen, jag glömde sladdarna hemma så jag kan inte lämna den än. Himla synd att de lyckades laga den så snabbt ;-) Det enda jag inte kommer att sakna är den hysteriska T9 funktionen. Den är allllllldeles för förutseende, även när man skriver telefonnummer... man får inte skriva tre nollor i början av ett nummer, då tar den bort en, och då vår växel kräver att man slår två nollor för att komma ut på linjen innan man kan slå numret... tja, det funkar inte klockrent kan vi väl säga...

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


Foto: © UNICEF/Asselin

Måndag - Gräsänka

Började jobba tidigt som vanligt, för att kunna få ihop mina timmar nu då maken är på resande fot. Denna vecka är lite av ett under av logistik, då jag har möten både på kontoret och hos kunden, samt måste både hämta och lämna. Dessutom är det sista gången på gympan, så det är klart att kidsen ska gå. Och på onsdag är jag uppbokad efter jobbet samtidigt som trollet ska på dans. Hinner lämna, men inte hämta så trollet får vara hos kompisen ett tag. Grodans whereabouts är fortfarande lite oklara, men jag har två spekulanter!
Idag kom en väninna och hennes som över efter maten och vi satt och drack kaffe i utesoffan och kollade kidsen som hoppade i studsmattan. Alla tre till en början, men sen rev grodan upp nätet medvetetoch så var han färdighoppad. Vi ska köpa nytt nät...

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0