Dove Intensivbalsam

Så fick jag då slutligen hem mitt paket från Buzzador och jag har börjat testa balsamet. Jag har även buzzat lite bland mina vänner, för det låter jättebra. Snart ska jag nog se om det är lika bra som de utlovar. Duschtvålen var ju superbra, så jag hyser höga förhoppningar på detta!

Dear John

Igår roade jag mig med att se på Dear John innan läggdax och det var en väldigt söt film. Jag var i rätt sinnesstämning så det blev några tårar fällda. Filmen gör mig väldigt sugen att se Dagboken (the Notebook) av samma författare.

Den får  

Onsdag

Oj, det var helt galet vilken paus det blev! Jag hade inte tänkt mig att ha ett sån't här långt uppehåll, men det tog så emot att över huvud taget starta datorn. Att jag varit i norrland i 2 veckor är ingen ursäkt, det finns datorer där med. Jag hoppas att jag inser detta nu och inte fjantar ur igen...

Ligger för övrigt och försöker bota min huvudvärk med lite Transformers inför morgondagens biobesök. Tredje filmen ska avnjutas och jag är riktigt taggad! Nu ska jag kila ner och hämta andra filmen och kolla till mina källarungar. Av någon outgrundlig anledning har de bestämt sig för att bara leka i källaren, kanske för svalkan?

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0