D dagen!

Sista spurten innan semestern börjar! Klockan fyra i eftermiddag går planet! Vi packade igår (med vi menar jag jag) och med bara tre personer som ska vara borta i 4 dagar så var det väldigt lätt trots att vi packar varma kläder. Vi hade tänkt hinna med att packa kidsens egna väskor (leksaker, böcker, pyssel etc) men när jag och sonen varit ute med hunden så kom maken på att vi skulle åka och hälsa på hos en kompis som precis flyttat till vår lilla by! Så vi tog en snabb vända förbi dem och fikade lite. Dottern hade gjort ett inflyttningskort och vi hade med en flaska skumpa. Själv fick jag hus-tour medan gubbarna pratade förvaring och renovering... Kidsen softade framför NetFlix så de var lagomt nervarvade när vi kom hem igen, för då var det bums isäng för grodan! Trollet satt och kollade på Alaska, och hon har blivit så duktig på att läsa textning att hon klarar det mesta, är väl kanske något ord hon inte hinner om det pratas mycket!
 
 

Luleå snart!

Det börjar dra ihop sig! Imorgon eftermiddag åker jag och kidsen till Luleå för att hälsa på släkten. Det har varit en del födelsedagar som ska firas i efterskott och lite allmänt besökande som ska ske. Jag ser jättemycket fram emot det då jag inte träffat dem (förutom lillasyster som jag var i London med) på väldigt väldigt länge. Dottern har önskat att få baka när hon är hos momme så det ska vi göra. Hon har sett ut ett bakset på Toys R' Us... 
 
 

Jippiiie!

Menmenmen! Vad hände när jag kom hem igår?!? Jo där låg mitt paket från Nelly och väntade! Packade upp och testade plaggen och det blev jättebra. Insåg att det där med EUR38... dumma jag gick på den igen... Lyckligtvis funkade det ändå och jag är väl inte i någon bygga-muskler-fas så jag klarar mig trots lite smala ärmar! För att fira har jag på mig den svarta blusen idag!
 

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0