Utmaningarnas Hus

Så var det dags för teamaktivitet på jobbet och det utvalda stället var Utmaningarnas Hus i Malmö. Jag var lagomt taggad när vi kom dit, huvudvärk och magvärk... Huvudvärken gick över, tyvärr gjorde inte magvärken det. Utmanade mig själv lite väl mycket fysiskt i vissa rum så jag fick ont i min skadade axel, blir till att träna lite försiktigt i tills det inte gör ont. Förhoppningsvis går det snabbt, jag har tänkt mig lite crossfit light på torsdag.
 
Jag ska aldrig glömma denna nu...
 

Lättroad

Saker man kan roa sig med när man är hemma:
 
1. Ta emot Linas Laktosfria Barnkasse. Chocken syntes nog på mig när leverantören ringde på, hans kommentar var "Du hade glömt att du skulle få kassen idag va?"
 
2. Plantera potatis, rädisor, morötter, sallad och någon obskyr blomma som enligt maken är "jätte jätte fin, kommer du inte ihåg?". Passade även på att plantera ut en mynta i örtrabatten och plantera en basilika i vår självbevattningskruka inne.
 
3. Äta överbliven morsdagstårta. Prinsesstårta är den bästa tårtan!
 
Morsdagsbukett!
 

Satans huvudvärk

Gud så trött jag är på att ha huvudvärk hela tiden. Jag vet inte vad jag gör för fel. Inatt har jag varit över och sovit med trollet då hon hade en mardröm, men i övrigt har jsg inte gjort något konstigt...

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0