Världens Godaste Kolatårta

 

Ingredienser

200 g digestive
100 g smör
1 burk kondenserad mjölk
Vispgrädde
Grekisk eller turkisk yoghurt
1-2 bananer
1 daim

Gör så här.

Koka burken med den kondenserade mjölken i en kastrull med vatten i cirka tre timmar. Fyll på med vatten under tiden så att burken täcks. Häll sedan på kallt vatten och öppna burken – vips har du en supersmarrig kolasås. Smält smöret och blanda med krossade digestivekex. Tryck ut i en form och bred kolasåsen ovanpå. Lättvispa grädden med yoghurt (cirka hälften så mycket yoghurt som grädde om du frågar mig) samt dela bananerna i slantar. På med banan och gräddblandningen på tårtan och avsluta med att hacka daim och lägg på toppen.

Alexander Wang x H&M

Jag är tveksam till den kollektionen, faktiskt mer än tveksam, men jag funderar på att köpa en sporttop om jag hittar någon i butik. Dock skulle det aldrig falla mig in att ha den "utanför" gymmet... Och nä till och från räknas inte som utanför!
 
Alla bilder hm.com
 

This is the end of...

Sista dagen! Pratade med förskolan igår och kollade hur sonen skulle gå som "bara" går i nollan, men de sa att han skulle komma mellan 9 och 14, utom på tisdag då jag ska vara med E och hon börjar 8.20. Vi kommer att äta frulle hemma varje dag tillsammans och sedan cyklar E till skolan och jag och O går till förskolan så vi är där strax innan 9. Lite innan så att han får leka av sig bad hans fröken. Sedan ska jag försöka komma på saker som vi kan göra tillsammans när jag hämtat O och E kommit hem. Baka ligger nära till hands samt pyssla. Maken har dessutom sagt åt mig att ta tillvara på egentiden och åka ut och fika själv, så det ska jag försöka göra. 
 
Min fina avslutningsbukett!
 
 

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0