Så snabbt man glömmer

Har försökt undvika trapporna nu då jag haft problem med fogarna igen, men det är svårt. Ungefär varannan gång kommer jag på mig mitt i trappen - damn... Men jag känner mig helt ok, så jag tror att detta är sista dagen jag "latar" mig. För 1,5 år sedan hade jag inte ens tänkt tanken på att ta trappen, då gjorde nästan tanken ont...

Nu ska jag strax åka hem för dagen och även kanske för året? Imorgon och fyra dagar framåt är det huvudstaden som får möta mig i egen hög person och sedan är det en veckas inskolning med sonen och därefter kunduppdrag till årsskiftet. Kommer att sakna kollegorna, och den gemenskap vi har här i korridorerna. Undra hur lång tid det kommer att ta innan jag känner mig som en inventarie hos nya/gamla kunden? Tidsmässigt satt jag hos dem i över åtta år både som anställd och som konsnylt, och här har jag suttit 7 månader...

Dagens

Väder: Molnigt +18
Kläder: Bruna manchesterjeans Esprit
Brunt bälte Tiger
Svart piké Lacoste
Brun långkofta Zara
Beiga loafers Hush Puppies
Bayswatern
Allmäntillstånd: ok
Planer: så lite som möjligt
Namnsdag: Arvid, Vidar
ChuckNorris: Chuck Norris wears a live rattlesnake as a condom.

Måndag - sista dagen på kontoret för i år?

Imorgon bär det av på kurs (med Kurt) och därefter ska jag skola in sonen i en vecka och sedan ska jag sitta hos kund. Jag har kollat på beställningen och jag är bokad hela året ut. Hoppas jag kommer in i det snabbt, jag har inte programmerat "på rikt" på flera år känns det som.

Igår fyllde farmor år så jag ringde och grattade henne. Glömde ringa syster innan för att be henne köpa med sig lite lotter som fölsepresent, men så fick jag höra att de skulle dit idag och fika, så jag hoppas hon kan göra en insats för sin gamla syster ;-)

Resten av veckan kommer det att vara rätt tyst från mig. Jag ska ta med mig datorn om jag lyckas hitta en nätverkssladd, annars får den bli hemma. Jag behöver ingen för kursen, utan det är om jag ska kolla upp något på hotellet (gratis bredband, men inte trådlöst).

Imorgon har jag inga planer när jag varit färdigt på kursen, men på onsdag ska jag till moster och äta och på torsdag ska jag leka med en kompis. Hon har lovat rasta mig på stan. Jag funderade på att kolla om några gamla kusare var fria för fika, men det visade sig att i stort sett alla nyss fått eller ska strax ha barn, så de är nog lite bizzi... Jag roar mig själv med att gå och shoppa, kan ju inte gå fel liksom :-)

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0