Upp & ner, ut & in

Vilken stress! Jag har varit helt upp och nervänd sedan i onsdags. Onsdag morgon började med att maken ringde och berättade att vårt flyg på torsdagen var inställt så jag spenderade hela onsdagen (nej jag skojar inte) i olika telefonköer. Vid 16-snåret hade vi löst det så att Valencia-resan blev avbokad och en ny resa till Barcelona bokad, efter ett hotellbyte var vi helt färdiga med det och jag kunde fokusera på att fixa med dotterns träning och packa. Mitt i all villervalla insåg jag att vi var tvugna att köpa reflexer till dotterns cykel så det var bara att sladda iväg till Burlöv Center. När alla måste var gjorda var jag så slut att jag bara drog igång The Hobbit: The Desolation of Smaug och satt och halvsov till den filmen.
 
 

Författardrömmar

Igår började jag skriva på min bok, jag tänkte att jag måste få ner den på pränt så att det blir av, den är så välutvecklad i mitt huvud att det vore synd att kasta bort den genom att låta den försvinna in bland dimmorna. Så igår satte jag mig med min fina anteckningsbok och min lilla penna och började skriva ner en scen som just då fanns nära tillhands. Jag tänkte att jag kommer att skriva ner scenerna lite hipp som happ och huller om buller och så reder jag ut kronologin sen.
 
 

Dagens ilandsproblem

Börjat nojja över vad jag ska packa med mig till Valencia, vi åker på torsdag... Får inte ha med mig hela garderoben, måste ha med mig bra skor att gå i men samtidigt stylish... Gah!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0