Pimpin' it



Trots att vår trädgård ser ut som ett härk nu när vi dränerar och plattlägger så försöker jag iaf piffa... Penséer är tåliga och bra!

Vårkänslor!



Det blommar överallt. Får kämpa emot att ta hoppsasteg när jag går omkring!

Chokladpannacotta med kolabotten



Det här behöver du till 6 portioner :
5 dl vispgrädde
1 vaniljstång
2 1/2  st gelatinblad
250 gram mjölkchoklad ”Salta Mandlar” eller annan liknande

1 burk med karamelliserad mjölk

Topping: 
Massa färska bär.

Gör så här:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den är smält & bland. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och vispa ner ( ett par minuter) till en slät smet och så allt har blandats ordentligt. Klicka ut en msk karamelliserad mjölk i serveringsglasen  och häll sedan upp pannacottasmeten och ställ sedan kallt i kylskåp minst 4 timmar innan servering.

Innan servering fyll på med massa färska bär.

Från: Jennys matblogg (http://jennysmatblogg.damernasvarld.se)

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0