Blå ögon

Idag har jag på mig blåa linser. Varför just idag kan man fråga sig, men det beror helt och fullt på lathet. Mina vanliga linser var slut upp i badrummet och jag iddes inte springa ner, så jag tog mitt sista par färgade linser jag fått från Fresch Look. Vad kan man säga? Det syns nog inte att jag har färgade linser, eventuellt om man ställer sig riktigt nära och glor in i mina ögon.

Generellt sett så är jag besviken på färgerna. Den grå blev blaskig, den gröna syntes knappt - i alla fall såg den inte grön ut, den bruna syntes men var tråkig - mina ögon blev mer grå än bruna och nu den blå - hände inte mycket. För att få riktigt mycket effekt kanske man ska ha väldigt "enhetliga" ögon och inte som jag, blå med lite av varje ;-) Olika färger på makeupen tar fram olika aspekter av ögonfärgen (tex plommon gör mina ögon gråare, brunt = blåare).

Summa summarum; jag kommer inte att beställa några färgade linser, men det var jättehäftigt att få prova!

Dagens

Väder: soligt ca + 12(tidig morgon)
Kläder: Grå långärmad top American Apparel
Svart långklänning MQ
Svarta ballerinor Vagabond
Ljusrosa pashminasjal
Allmäntillstånd: trött-ish
Planer: Valborg!
Namnsdag: Mariana
ChuckNorris: Chuck Norris does not own a stove, oven, or microwave , because revenge is a dish best served cold.

Torsdag - valborg!

Sista arbetsdagen på veckan, som dessutom är en halvdag! Ska hämta dottern på dagis strax efter 12. I vår familj är vi förvirrade, jag sa till maken att jag skulle vilja hämta trollet på dagis efter lunch, men innan de gått och lagt sig, men fick broms på det med motiveringen "det är ju så sällan hon är där, låt henne leka och ha kul, det är ju bara två timmar". Visst, det kan jag köpa, så jag ställde om mig på att inte hämta henne. Igår sa maken plötsligt "de har ätit klart lunch ungefär vid 12". "Eh, jaha?" tänkte jag, men väntade lite för att se vad som skulle komma därnäst. Och mycket riktigt: "så du kan hämta henne lite efter 12". Tack för den! Klart jag vill hämta min lilla trollunge, så jag var snabb som en iller imorse och på jobbet tio över sju för att kunna sluta i tid. Kommunikation people; kommunikation! Har man inte det så får ena personen vara väldigt flexibel ;-)

Igår var maken på intervju och jag och kidsen busade hemma. Smorde in hela klanen och begav oss ut i sandlådan. Grodan visade vissa tecken på att vara trött så efter ett tag somnade han och jag lade honom i vagnen. Sedan placerade jagmigsjälv på en filt i gräset brevid vagnen och blundade. Trollet lekte fint i sandlådan och kom och gav mig stenar lite då och då men så låg jag i en halvtimma och sedan var det matlagning på schemat. Grodan vaknade så jag hämtade in honom och sedan ville trollet också komma in så när maken kom hem var maten klar och alla ungarna inne med tvättade händer. Efter maten fick kidsen bada, det är sjukt hur skitiga de kan bli! En riktigt myspysig dag faktiskt.

Idag kommer några vänner och vi ska mysa och äta gott. Våra rabarber är stora och fina så jag tänkte börja eftermiddagen med en rabarberpaj - mumma!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0