Dagens

Väder: Grått +8
Kläder: Grå vringad tröja Wera
Rosa kortärmad top Esprit
Svarta chinos Esprit
Svarta allvädersstövlar Ilves
Allmäntillstånd: trött
Planer: inga
Namnsdag: Andreas, Anders - Grattis på namnsdagen!
ChuckNorris: Kryptonite has been found to contain trace elements of Chuck Norris roundhouse kicks to the face. This is why it is so deadly to Superman.

Måndag - pepp!

Håller på att sammanställa en liten peppig spellista inför onsdagens bravader, så att jag ska vara in the mood och inte somna halvvägs in i buffen, finns en viss risk för sånt när det gäller mig...

Efter en helg med huvudvärk börjar jag känna mig som folk igen. Dammsög huset igår med huvudvärk, det var ingen hit kan jag meddela. Dessutom bankade jag in en barstol i smalbenet precis ovanför stället där jag sparkade in i pallen förra veckan, jag går f*n inte att ha i möblerade rum.

Natten har varit jobbig med ett hostigt troll och en gnällig groda, han kissade dessutom igenom så det blev lite kaos på morgonkvisten. Sedan var de jättetrötta och ville inte kliva upp på morgonen, förstår jag det så lite som de sov under natten. Grodan är dessutom lite hostig, men jag hoppas det inte blir värre, för han ska få baconsprutan på onsdag...

I lördags var vi till vänner och det var supertrevligt, god mat och trevligt sällskap. Jag åkte hem vid tolv, då var jag helt färdig, tog kidsen med mig. Maken stannade men erkände dagen efter att han borde ha följt med mig hem för han var så trött att han höll på att somna när de spelade Buzz, han tryckte planlöst på knapparna och förlorade stort. Jag frågade om han skulle komma ihåg detta nästa gång... men jag tror inte det, nästa gång är som ett nytt blankt papper.

Nu ska jag strax på möte!

Lördag i soffan

Sitter och lyssnar på min pärlande dotter. Sonen nannar djupt. Det är rätt lugnt och skönt just nu, vilket jag kan behöva så jag hela dagen igår hade huvudvärk som inte gick att få bukt med. Somnade halv tio och hade ont hela natten också, trots värktablett. Var in till sonen som hade mardrömmar och klarade knappt av att böja mig ner i hans spjälsäng för huvudvärken. Vaknade imorse med samma skit. Fast tabletten verkar bättre idag, har inte ont mer, bara ett molande liksom precis i utkanten av medvetandet.

Ikväll ska vi till några vänner och äta. Det ska bli kul, så jag hoppas att jag inte får mer ont i huvudet, för jag är inte rolig då. Som igår, vi var in till grannarna, men jag fick gå hem efter en kort stund för jag orkade inte med ljudet och kände att jag inte hängde med i konversationen. Skittrist.

Jag kommer att ha min "nya" marinblå klänning, den känns festlig, men inte för party, vilket jag har saknat i min garderob.

Nu ska jag ner och hämta upp vårt julpynt, har redan strukit och satt upp gardinerna, så nu är det bara stakar och stjärnor kvar! Och dammsuga... alltid detta dammsuganade...

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0