Tisdag - logistikdag

Det har varit lite dåligt med uppdateringarna på senaste tiden. Jag ska bättra mig, kanske lite kortare inlägg skulle vara ett alternativ? Jag har tappat uppdateringstakten även på Fejjan... Nu verkar det lugna sig lite på jobbet och då ska jag ta tag i att lära mig nytt och uppdatera mig på det jag håller på med.

I helgen var det 80-års fest. 40 * 2. Den började 19 och jag var hemma igen vid 4 på morgonen. Det var länge sedan jag var med ända till slutet på en fest. Precis när jag började gäspa vid elvasnåret satte musiken igång på allvar och jag kunde komma upp och röra på mig, sedan satt jag inte ner mycket. Satt ner en ordentlig gång dock, när jag halkade med stilettklackarna när vi körde lite can-can... Gjorde inte ont, men jag blev väldigt förvånad ;-)

Fick galen huvudvärk under natten och magkatarr så jag sov totalt 4 timmar. Kollade film och slappade resten av dagen. Hämtade kidsen vid två men de var lika trötta de...

Bokade Barcelonaresan med lillasyster och höll på att somna i telefonen. Nu är vi på g i alla fall! Vi kände att hotell kunde vänta lite då det inte blir lika uppbokat som flyg och fotbollsbiljetter. Ja, jag ska på fotboll. Helt galet egentligen, men jag går för upplevelsen mer än fotbollen i sig. Syster går för fotbollen i första hand och upplevelsen i andra. Vi kommer att få supermysigt!

Måndag hela dagen!

Idag började vi dagen med att rensa på golven så att städ skulle kunna komma åt ordentligt. Vi hade Anticimex på besök i fredags och sköt runt på städningen, som då till slut landade på imorse.

I fredags åkte vi till en kompis vars man var bortrest och hon hade det lite körigt med att få ihop pusslet hemma med två barn och dobermann som behövde rastas... Vi åkte dit vid halv fem och beställde pizza och satt och snicke-snackade fram till halv nio, då var det allmän läggdax så vi åkte hem och knöt oss allihop. Eller alla barn fick gå och lägga sig, maken sov i soffan och jag kollade Jane Austen Book Club. Älskar den filmen! Det blev en jobbig natt på det då trollet har falsk krupp och förkylning. Faktum är att hela familjen utom jag är snorförkylda och trollet har sovit dåligt hela helgen.

Lördag började som vanligt med simmet som har dragit igång igen efter juluppehållet, sedan vilade vi lite iom att trollet haft en så jobbig natt. När maken kom hem så plockade jag lite till med tvätten och sedan hoppade jag in i duschen för att göra mig iordning för Disney on Ice! Trollet var helt fascinerad av alla prinsessor, medan grodan var lite mer blasé, dock gillade han det också och när vi åkte så ville han ha ett svärd så han kunde vara som prinsarna/hjältarna. När vi kom hem fick jag raskt reda ut sommarens efterlämnade fritöskaos för jag ville ha riktiga pommes ochinte ugnsvarianten, men det funkade det med. Några vänner kom över och vi åt middag och spelade spel hela kvällen. De gick vid kvart över ett så det blev inte så sen kväll. Båda kidsen hade sen en jobbig natt, trollet hostade och grodan kissade ner sig så det slutade med att kidsen och jag sov i vår dubbelsäng och maken intog soffan.

På söndagen skulle trollet på ett kalas, jag hade helt förträngt det iom att vi redan gett present till födelsedagsbarnet, så vi gjorde inte många knop vi andra hemmavarande. Vi åt ochsedan skula jag plötsligt hämta trollet på kalaset och så stannade jag och fikade lite och lät kidsen leka lite innan jag och trollet tog oss hem. Drog igång en film och slökollade resten av dagen. Efter middagen kom en kompis över och lekte med trollet och när kidsen sedan lagt sig så hade jag och lillasyster telefonkonferens och bestämde vilken helg vi ska åka till Barcelona :-) It is on!

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0