Hemmakontor

Sitter hemma och jobbar idag. Jobbade halva dagen hemma igår också, då restaurangen inte har öppet på jobbet så jag lunchade hemma med make och dotter, och sedan jobbade jag på hemifrån istället. Det gick jättebra, trots att jag inte kunde sitta i källaren (brukar göra det för att inte störas av familjen). Tur att vi har arbetsrummet :-)

Igår hade vi kalas här för svärfar. Och som trollet åt! Vi hade problem att få i henne lunch, halv portion blev det bara, men sedan tryckte hon i sig 3 (!!!) wienerkorvar och nästan ett helt korvbröd till middag. Hon satt mellan farmor och faster... Och som om inte det var nog så käkade hon massor med kakor och tårta efter det... ja jisses, jag trodde ungen skulle sprängas... Det var full rulle igår så när de sista åkte vid tio över nio så gick jag och trollet och lade oss på sängen, 1 minut senare sov hon... :-D Helt färdig!

Och om det var fullt hus igår, så är det desto färre människor hemma idag. Det är bara jag. Maken är och fiskar och trollet tas omhand av fiskarpolarens fru. Iom att jag jobbar så kan jag ju inte ta hand om trollet även om det är segt på jobbet och jag skulle ha tid mellan jobben... Så jag sitter här och hör en massa konstiga saker och smällar... har redan varit och kollat mig omkring i källaren beväpnad med ett paraply. F*king sprätträdd... lite lagomt pinsamt...!

Dagens outfit:
  • Shorts och tshirt
Känns som om jag kommer att ändra det innan dagen är slut...

Juicy Couture

Måste kolla runt lite om det är värt att skicka kompis att handla ett juicy set när hon åker till NY. Marinblått eller grått velour set är jag intresserad av. Så vitt jag kan se så är det helt klart värt det, dock måste jag hitta en affär som säljer Juicy set, helst med adress och karta alternativt en länk så att hon kan skriva ut själv. Man skickar inte kompisar på omöjliga uppdrag om de har erbjudit en liten del av sin resväska för ett inköp :-D

Nåja... nu ska jag strax lägga ihop och gå och leka med släkten som är här och firar svärfars födelsedag...

På tal om DV

Så är jag faktiskt väldans glad över deras snabba leverans av premien :-D Himla himla bra! Mascara och solpuder i en liten necessär (dessutom köpte jag till läppglanset). Gillade necessären mest om jag ska vara ärlig... Allt från FACE:

  • Mascaran var väl sådär, fransarna blev svarta och kan passa de dagar jag ska ha svart mascara, håller mig till mitt bruna felköp till varadags... Separerade dock fint även om volymen uteblev.
  • Solpuder hade jag inget, så det kan säkert komma till pass, nu ska jag bara lära mig hur jag ska använda det. Får kika hos Emelle för tips :-D
  • Läppglanset var fint rosafärgat, precis som jag har försökt hitta

Jag ska ge tidningen några nummer till innan jag bestämmer mig för att fortsätta eller inte, har ju två nummer till att se fram emot :-) 

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0