Magnolia Bakery Banana pudding

 
Portioner: 12

Ingredienser:

1 1/2 kopp vatten
1 box instant vanilla pudding mix (typ Jello)
1 burk sötad kondenserad mjölk
3 koppar vispgrädde
1  box vanilla wafers (typ savoiardikex, org. Nilla wafers)
4 bananer, skivade

Gör så här:

Blanda vatten, puddingmix och den kondenserade mjölken tills det är slätt. Ställ i kylskåp i minst 4 timmar eller över natten tills det har satt sig.

Vispa vispgrädden tills det formas mjuka toppar. Vänd ner vispgrädden i puddingmixen tills det är väl blandat. 

I en skål, varva vaniljkex, skivade bananer och puddingblandningen; fortsätt tills all puddingblandning är slut. Låt stå i kylskåp i minst 30 minuter innan servering.

För portionsservering kan med fördel bananen läggas till puddingen och kexet när det är dags att servera.

Sprinkla krossade kex över innan servering

 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Nattvinges blogg

Den stora balansgången - eller Livet enligt...

RSS 2.0