Magnolia Bakery Banana pudding
Ingredienser:
1 1/2 kopp vatten
1 box instant vanilla pudding mix (typ Jello)
1 burk sötad kondenserad mjölk
3 koppar vispgrädde
1 box vanilla wafers (typ savoiardikex, org. Nilla wafers)
4 bananer, skivade
Gör så här:
Blanda vatten, puddingmix och den kondenserade mjölken tills det är slätt. Ställ i kylskåp i minst 4 timmar eller över natten tills det har satt sig.
Vispa vispgrädden tills det formas mjuka toppar. Vänd ner vispgrädden i puddingmixen tills det är väl blandat.
I en skål, varva vaniljkex, skivade bananer och puddingblandningen; fortsätt tills all puddingblandning är slut. Låt stå i kylskåp i minst 30 minuter innan servering.
För portionsservering kan med fördel bananen läggas till puddingen och kexet när det är dags att servera.
Sprinkla krossade kex över innan servering